ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Κίνα θα πρέπει να γίνει μία ναυτική δύναμη δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Hu Jintao στην ομιλία του στην έναρξη του 18ου συνέδριου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

Θα πρέπει να ενισχύσουμε την ικανότητά μας για την αξιοποίηση των θαλάσσιων πόρων, την προστασία των δικαιωμάτων μας στη θάλασσα και τα θαλάσσια συμφέροντα της Κίνας και να οικοδομήσουμε μία ναυτική δύναμη είπε ο Hu Jintao.

Παράλληλα στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας δήλωσε ότι η διαφθορά στο κυβερνών Κομμουνιστικό Κόμμα θα πρέπει να τιμωρείται αυστηρά, ανεξάρτητα από το πόσο γηραιό ή ισχυρό είναι ένα άτομο στην εξουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης τόνισε, ότι η Κίνα θα συνεχίσει τις σταδιακές οικονομικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις. «Πρέπει να στοχεύουμε πιο ψηλά, να εργαζόμαστε σκληρότερα και να επιδιώκουμε την ανάπτυξη μέσω επιστημονικών μεθόδων, να προωθούμε την κοινωνική αρμονία και τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε ο Hu Jintao ο οποίος αναμένεται να παραδώσει την σκυτάλη στην ηγεσία του κόμματος στον Xi Jinping.-

theseanation

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης