Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους τουρίστες που επέλεξαν το Standard Hotel του Μανχάταν για τη διαμονή τους την περασμένη εβδομάδα, όπως γράφει η «New York Daily News». Οι τουαλέτες στον 18ο όροφο βλέπουν προς τον δρόμο με τζάμια, δυστυχώς για τους χρήστες όμως, οι περαστικοί μπορούσαν να έχουν οπτική επαφή με τις τουαλέτες.

Οι περισσότεροι συνειδητοποίησαν ότι είναι ορατοί από την πλευρά του δρόμου όταν διάφοροι περαστικοί άρχισαν να τους χαιρετούν και να τους φωτογραφίζουν, κάνοντάς τους να παγώνουν από τον τρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το ατυχές περιστατικό, η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει τοποθετήσει μαύρες κουρτίνες που φθάνουν μέχρι το ύψος της μέσης και δήλωσε ότι η υπόθεση ήταν ένα ατύχημα, καθώς οι κουρτίνες υποτίθεται πως είχαν «αφαιρεθεί προσωρινά» κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης, όπως δήλωσε ένας εκ των μάνατζερ του ξενοδοχείου στην «Daily News».

Πάντως, αρκετοί αναρωτιούνται αν όντως επρόκειτο για ατύχημα κι αυτό γιατί το Standard, το οποίο ανήκει στον Andre Balazs, φημίζεται κατά καιρούς για αυθάδεις συμπεριφορές διαφόρων ειδών όπως και έξαλλα πάρτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης