« Στήριξε το 4ο αστέρι» είναι το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας  που η ΠΑΕ Ολυμπιακός χρησιμοποίησε για να παρουσιάσει  τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

 Στόχος της πειραϊκής ομάδας την ερχόμενη σεζόν είναι η κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος, γι΄ αυτό και ζητεί τη συνδρομή των φιλάθλων της, καλώντας τους να αγοράσουν ένα μπλοκ. Να σημειωθεί ότι οι τιμές θα είναι μειωμένες συγκριτικά με την παρελθούσα περίοδο, προκειμένου να εναρμονιστούν στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Τα διαρκείας θα διατεθούν σε δύο χρονικές περιόδους: από την προσεχή Τετάρτη 16 Μαΐου έως και την Τετάρτη 6 Ιουνίου παρέχεται η δυνατότητα στους εφετινούς κατόχους ναν ανανεώσουν τις κάρτες τους, ενώ από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου θα ξεκινήσει η ελεύθερη διάθεση.

 

«Το σύνθημά μας είναι ξεκάθαρο, να στηρίξουμε το 4ο αστέρι. Για μας 24 αγώνες είναι το μίνιμουμ που θα παίξει η ομάδα στο Καραϊσκάκη: 15 για πρωτάθλημα, τρεις για το τσάμπιονς λιγκ, δύο για Κύπελλο και φυσικά τα φιλικά, ενώ ευελπιστούμε ότι θα έχει και συνέχεια στην Ευρώπη. Η διοίκηση και ο πρόεδρος δεν υπήρχε περίπτωση να μην ακούσουν αυτά που βιώνουν οι Έλληνες», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, που συνεχάρη την ομάδα μπάσκετ για την επιτυχία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε ότι «όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις δυσκολίες που περνάει ο τόπος, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Ελλάδα, ο κόσμος του Ολυμπιακού στερείται πράγματα για να είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιζόμαστε σε ένα γεμάτο γήπεδο, οπότε αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο».

 

Ο Γιάννης Φετφατζίδης, δήλωσε «πολύ χαρούμενος, γιατί και πέρσι βρισκόμουν στην παρουσίαση των διαρκείας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που κάθε χρόνο ανταπεξέρχεται σ΄ αυτό. Έτσι και τη φετινή χρονιά θα παλέψουμε για το τέταρτο αστέρι και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης