Αύριο πέφτει η αυλαία του Παμπειραικού τουρνουά ακαδημιών  και γι’ αυτό η οργανωτική επιτροπή – απαρτίζεται από τους κ. Μαρούλη, Σιάκουλη και Τρίχο – εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ολοκληρώνεται το προσεχές Σάββατο το Παμπειραϊκό τουρνουά ακαδημιών, εκτός των εφήβων που συνεχίζεται. Το τουρνουά είναι συμπληρωματικό στις διοργανώσεις της ΕΠΣΠ και πήραν μέρος 28 σωματεία που διατηρούν ακαδημίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά το Πάσχα θα γίνει σύσκεψη στα γραφεία της Χαλκηδόνας για τον προγραμματισμό της εκδήλωσης λήξης του τουρνουά, όπου θα κληθούν όλα τα σωματεία του πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Θα βραβευτούν νέοι διαιτητές, οι γιατροί της ΕΠΣΠ που βοήθησαν σημαντικά τη διοργάνωση, καθώς και οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν τα παιχνίδια. Θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της νέας διοργάνωσης που θα ξεκινήσει στις 6/12/2012.

Θα γίνει προσπάθεια το Παμπειραϊκό τουρνουά να συμπεριλάβει ομίλους παιδιών μικρότερων ακόμη ηλικιών που κάποια σωματεία διατηρούν τμήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κυκλοφορήσουν κατά τη μεγαλειώδη τελετή λήξης και μετά. Στις 6/10/2012 θα ξεκινήσουν το παιδικό, προπαιδικό και τζούνιορ.

Στις 29/1/2013 θα γίνει η λήξη του παιδικού, η έναρξη του εφηβικού, ενώ θα συνεχιστούν κι άλλες κατηγορίες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης