Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε η ομάδα βόλλευ του Λιμενικού Σώματος στους αγώνες πετοσφαίρισης γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που έλαβαν χώρα από τις 3 έως τις 5 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κερατσινίου με μέριμνα της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων / Τμήμα 5ο (Αθλητισμού) του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής υπό την εποπτεία του ΓΕΕΘΑ/ ΓΡΑΜ.ΑΣΑΕΔ και με την ευγενική  χορηγία και την  παραχώρηση του Σταδίου από τη Δημοτική Αρχή Κερατσινίου.

Στους αγώνες αυτούς το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας και την τρίτη θέση η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον τελικό παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας του ΥΠτΠ, κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί εκπρόσωποι του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, των Αρχηγείων Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης