Πληθαίνουν σταδιακά οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου, μεταφέροντας εκατοντάδες επισκέπτες στη Μαγνησία.

Βλέμματα θαυμασμού απέσπασε το κρουαζιερόπλοιο «Salamis Filoxenia» που έδεσε χθες το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, ενώ αύριο Κυριακή αναμένεται το ανάλογων προδιαγραφών «Aegean Odyssey».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κυπριακών συμφερόντων κρουαζιερόπλοιο «Salamis Filoxenia» κατέπλευσε στις 12 χθες το μεσημέρι στο λιμάνι του βόλου, μεταφέροντας 483 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους Κύπριοι, ενώ διαθέτει πλήρωμα 250 ατόμων. Το μήκους 160 μέτρων κρουαζιερόπλοιο απέπλευσε χθες στις 10 το βράδυ για τον επόμενό του προορισμό. Το κυκλικό ταξίδι του πλοίου ακολουθεί τη ρότα Λεμεσός, Σύμη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Μήλος, Ρόδος, Λεμεσός.

Στη διάρκεια της παραμονής του κρουαζιερόπλοιου στο Βόλο, οι επιβάτες πραγματοποίησαν οργανωμένες εκδρομές στα Μετέωρα, την Πορταριά και τη Μακρινίτσα, και το κέντρο του Βόλου, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές και τα τοπία της περιοχής.

Στο μεταξύ, το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Odyssey» θα προσεγγίσει το λιμάνι του Βόλου αύριο στις 7.30 το πρωί και θα αποπλεύσει στις 9 το βράδυ για τον επόμενο προορισμό του. Μεταφέρει 361 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους Αγγλοι, Αμερικανοί και Αυστριακοί και διαθέτει πλήρωμα 165 ατόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το κυκλικό του ταξίδι, το κρουαζιερόπλοιο έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και μετά το Βόλο έχει ως επόμενους σταθμούς τη Σκιάθο και τον Πειραιά.

taxydromos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης