Απαγόρευση απόπλου «ΠΡΩΤΕΥΣ» στη Σκιάθο

Απαγόρευση απόπλου «ΠΡΩΤΕΥΣ» στη Σκιάθο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014, 14:54Ενημερώθηκε χθες, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΩΤΕΥΣ» Ν.Π. 4007, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο προερχόμενο από το λιμάνι του Βόλου, πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, δεν κατέστη δυνατή η άμεση πρυμνοδέτηση του στον προβλήτα. Κατά την εκτέλεση χειρισμών απομάκρυνσης και επαναπροσέγγισης του πλοίου στο λιμάνι, διαπιστώθηκε εμπλοκή της δεξιάς του άγκυρας στο βυθό, χωρίς να καταστεί δυνατή η απεμπλοκή της.
Το «ΠΡΩΤΕΥΣ» προσέγγισε εκ νέου τον προβλήτα αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες και τα οχήματα, ενώ κατά δήλωση Πλοιάρχου και για λόγους ασφάλειας, το πλοίο θα παραμείνει προσδεδεμένο στη Σκιάθο, η Λιμενική Αρχή της οποίας απαγόρευσε τον απόπλου του, εως ότου πραγματοποιηθεί η απεμπλοκή της άγκυρας.
Οι  38 επιβάτες, τα 5 Ι.Χ.Ε., τα 6 Φ/Γ, και το 1 Δ/Κ με προορισμό τους λιμένες Βόλου και Γλώσσας Σκοπέλου, πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014, 15:02


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα