Ένταση στο λιμάνι της Σαμοθράκης με απελπισμένους, αποκλεισμένους τουρίστες

Ένταση στο λιμάνι της Σαμοθράκης με απελπισμένους, αποκλεισμένους τουρίστες

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019, 11:45

Παραλογισμός στη Σαμοθράκη... Εκατοντάδες επιβάτες, που παρέμεναν αποκλεισμένοι επί εννέα ημέρες στο νησί λόγω προβλημάτων των πλοίων της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, «πολιόρκησαν» κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης το οχηματαγωγό ANAX που είχε δέσει στο λιμάνι του  για να μεταφέρει αυτοκίνητα και φορτηγά -αλλά όχι επιβάτες- στην Αλεξανδρούπολη.

Απελπισμένοι τουρίστες σχημάτισαν τεράστιες ουρές με σκοπό να εισέλθουν στο καράβι, ωστόσο, επενέβησαν άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι μαζί με κατοίκους και -πιο ψύχραιμους- επιβάτες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποτρέψουν την «έφοδο» στο οχηματαγωγό.

Ένταση είχαμε και νωρίτερα, οπότε και αρχίσε σταδιακά να λειτουργεί και πάλι η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού, κατά την επιβίβαση σε άλλο επιβατηγό – οχηματαγωγό. Επιβάτες που στοιχίζονταν επί ώρες σε ουρές ενημερώθηκαν σε κάποια στιγμή ότι δεν υπάρχει χώρος για επιπλέον ανθρώπους στο πλοίο. Έτσι, κάποιοι από αυτούς άρχισαν να… «πολιορκούν» την είσοδο για να καταφέρουν να φύγουν από το νησί. 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019, 13:29


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα