Tη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, πραγματοποιήθηκε η τελετή Απονομής των Facilities Management Awards 2014, η οποία έλαβε χώρα στο Maroussi Plaza .Τα βραβεία διοργάνωσαν το Plant Management της Boussias Communications σε συνεργασία με τη Hellenic Facility Management Association , με σκοπό την επιβράβευση και ανάδειξη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, των βέλτιστων πρακτικών στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών στον κλάδο του Facilities Management.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά υπήρχαν 75 υποψηφιότητες σε 42 διαφορετικές κατηγορίες βραβείων . Οι υποψηφιότητες αξιολογηθήκαν από μια διακεκριμένη και ανεξάρτητη επιτροπή με κριτήριο το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο ,την εμπειρία και την εξειδίκευση τους .

Η Antipollution έλαβε βραβείο στην κατηγορία Waste Management για την παροχή των υπηρεσιών της στη διαχείριση αποβλήτων και τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της φιλοσοφίας της «Zero Waste».
 

Βύρων Βασιλειάδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, κος Βύρων Βασιλειάδης, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε πως : Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση  όλων μας.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης