H Brittany Ferries ανακοίνωσε ότι έθεσε παραγγελία για ένα νέο κρουαζιερόπλοιο που θα είναι το μεγαλύτερό της, και ένα από τα μεγαλύτερα LNG πλοία στον κόσμο. 
Θα είναι επίσης το καθαρότερο, περισσότερο φιλικό-στο-περιβάλλον πλοίο που θα λειτουργεί στα νερά του Ηνωμένου Βασιλείου, επειδή το αέριο αποδίδει στο περιβάλλον 25% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα από το πετρέλαιο των πλοίων και η καύση του δεν παράγει καπνό. Τα εκπεμπόμενα αέρια περιέχουν ελάχιστα οξείδια του αζώτου και καθόλου θείο.

Η Brittany Ferries και η STX France συνεργάστηκαν για δύο χρόνια σε μια μελέτη σχετικά με τη σκοπιμότητα της τροφοδοσίας ενός κρουαζιερόπλοιου με LNG . Το πλοίο, που κοστίζει περίπου 270 εκ. ευρώ (225 εκατομμύρια αγγλικές λίρες) θα ναυπηγηθεί από την STX France στο St Nazaire και θα ξεκινήσει τα ταξίδια του στα τέλη της άνοιξης του 2017. 
Το νέο πλοίο θα αντικαταστήσει την τρέχουσα ναυαρχίδα της Brittany Ferries «Pont–Aven», που θα μεταφερθεί στη γραμμή Πόρτσμουθ – St. Malo. Ταξιδεύοντας στις μακρινότερες διαδρομές ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία, θα έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του «Pont–Aven».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mike Bevens , Εμπορικός Διευθυντής της Brittany Ferries δήλωσε : 
“Αυτό το πρωτοποριακό πλοίο αντιπροσωπεύει μια τεράστια επένδυση που θα ωφελήσει όχι μόνο τους πελάτες μας αλλά και το περιβάλλον. Σε αντίθεση με τα μέσα άλλων τρόπων μεταφοράς, όπως με αεροσκάφη ή τρένα , κάθε ένα από τα πλοία μας είναι διαφορετικό, έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. 
Αυτή η προσθήκη στο στόλο μας δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, αλλά θα ενσωματώνει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά των άλλων σκαφών μας, ώστε να παρέχεται στους πελάτες μας με μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία. 
Κανένα άλλο πλοίο στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα μπορεί να πλησιάσει το εύρος των παροχών αυτού του νέου κρουαζιερόπλοιου και το ξεκίνημά του την έναρξή του θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής στα ταξίδια με πλοίο.”
portnet

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης