Στη Σούδα το «Oceania Insignia»

Στη Σούδα το «Oceania Insignia»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014, 13:18
Mια ακόμα εταιρεία κρουαζιερόπλοιων, η «Oceania Cruises», χάραξε ρότα για το λιμάνι της Σούδας με τον κατάπλου, το πρωί, του πολυτελούς «Oceania Insignia». Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 692 επιβάτες και 399 άτομα πλήρωμα, κατέφθασε στη Σούδα, προερχόμενο από το Ναύπλιο, και θα αναχωρήσει στις 18:00 με προορισμό την Κω.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών, που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά, και για τα πακέτα διακοπών του, επισκεπτόμενο όχι μόνο γνωστούς προορισμούς, αλλά και ανερχόμενους.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Κώστας Μπροκαλάκης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της επιτροπής τουριστικής προβολής του δήμου Χανίων, Μαρία Κοκκινάκη, και τον διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Σούδας, Μανώλη Βαλυράκη, συναντήθηκαν εθιμοτυπικά με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου και επέδωσε αναμνηστική πλακέτα μαζί με ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για την πορεία των προγραμματισμένων έργων και παρεμβάσεων στη χερσαία ζώνη του Λιμένα της Σούδας.

Για τη φετινή περίοδο, σύμφωνα με το πρόγραμμα αφίξεων, αναμένονται στα Χανιά 43 κρουαζιερόπλοια, ενώ για το 2015 πολύ περισσότερα.

Ο απόπλους του πλοίου από το λιμάνι του Πειραιά:


Με πληροφορίες από το imerisia.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014, 13:32


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα