Συλλήψεις λαθρομεταναστών από το Λιμενικό

Συλλήψεις λαθρομεταναστών από το Λιμενικό

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, 11:49

 

Συνελήφθησαν χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 51χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι μετέφερε τρεις (03) αλλοδαπούς χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν  στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, διότι σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκαν κρυμμένοι σε επικαθήμενο φορτηγό οχήματος, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, συνελήφθη από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 25χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, στο οποίο επέβαινε ένας (01) αλλοδαπός που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Επίσης, συνελήφθη, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 45χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος με 27χρονο αλλοδαπό συνοδηγό, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν τρεις (03) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα.

Τέλος, χθες το βράδυ, συνελήφθη  στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, 11:52


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα