Συνελήφθη σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 53χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους σε κατασκευασμένο χώρο ανάμεσα στο φορτίο (αλουμίνιο) τέσσερις (04) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, συνελήφθησαν χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, τρεις (03) αλλοδαποί, διότι κατόπιν υποδείξεως οδηγού Φ/Γ οχήματος, βρέθηκαν εντός του φορτηγού, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις διενεργούνται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Και στην Πάτρα, συνελήφθησαν  από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ανκόνα Ιταλίας, τρεις (03) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος,  στον προαύλιο χώρο του Λιμεναρχείου Κω, συνελήφθησαν  από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, έξι (06) παράνομοι αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης