Συνελήφθησαν χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, 46χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και η 36χρονη αλλοδαπή συνοδηγός τουως συνεργός, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφεραν μία  αλλοδαπή η οποία κατείχε και επέδειξε, για λογαριασμό δικό της και των δύο  ανήλικων τέκνων της ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, η οποία επίσης συνελήφθη.

Ακόμη, συνελήφθη στον ίδιο λιμένα, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε όχημα και τα έγγραφα, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα, η αλλοδαπή που συνόδευε τα ανήλικα τέκνα της αφέθηκε ελεύθερη.

Επίσης συνελήφθη σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και δύο (02) αλλοδαπές συνεπιβάτισσες του, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφεραν έναν αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Κατόπιν έρευνας συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός φερόμενος ως υπεύθυνος για τη μεταφορά του ανωτέρου παράνομου αλλοδαπού..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε όχημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης