ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθη  χθες το απόγευμα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό 47χρονη αλλοδαπή, η οποία παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με έναν (01) αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Τέλος, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίο παρείχε άμεση συνέργεια σε έναν (01) αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου (του 41χρονου) με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκάν τα ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και στη Ρόδο, συνελήφθησαν από προσωπικό Λιμενικής Αρχής Ρόδου, στην περιοχή «ΖΕΦΥΡΟΣ» Ρόδου, τρεις (03) αλλοδαπές στερούμενες απαραίτητων νομιμοποιητικών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης