Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Σε μόνιμο και άλυτο πρόβλημα εξελίσσεται το… σερφάρισμα ανάμεσα από τα κεφάλια των λουόμεων στην παραλία της Αρτέμιδας, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες πολιτών, που νιώθουν τη ζωή τους να κινδυνεύει ενώ βρίσκονται στη θάλασσα της Αττικής, εξαιτίας της ασυνειδησίας ορισμένων να πράττουν όπως… τους κάνει κέφι, χωρίς να τηρούν ούτε τους βασικότερους κανόνες ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι αρμόδιες αρχές, το Λιμενικό δηλαδή, ουσιαστικά σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το φαινόμενο!

Στο θέμα αναφέρθηκε αναλυτικά την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το zougla.gr, δημοσιεύοντας εικόνες αλλά και καταγγελίες πολιτών για την κατάσταση, αλλά σήμερα Δευτέρα η κατάσταση είναι ακριβώς η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λιμενικό σηκώνει τα χέρια ψηλά

Οι πολίτες επικοινώνησαν με το λιμενικό, στέλεχη του οποίου κατέφθασαν στο σημείο αλλά… αποχώρησαν χωρίς να επέμβουν.

Το zougla.gr επικοινώνησε στη συνέχεια με τις λιμενικές αρχές, οι οποίες μας ανέφεραν λίγο πολύ ότι «δεν υπάρχει η δυνατότητα συνεχούς επιτήρησης της περιοχής», λόγω και του ότι η ακτογραμμή είναι πολύ μεγάλη (6 χιλιόμετρα). «Έτσι, όταν πάνε λιμενικοί για να διαπιστώσουν την παράβαση, έπειτα από καταγγελία, οι σέρφερς διαφεύγουν πολύ εύκολα», μας ανέφεραν χαρακτηριστικά…

 «Στο παρελθόν έχουν διαπιστωθεί και βεβαιωθεί παραβάσεις», μας τόνισαν, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, που η κατάσταση είναι όπως τη βλέπετε στις εικόνες…

Δείτε τι δηλώνουν πολίτες στον φακό μας:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης