Η επομένη των εκλογών, θα βρει τους Έλληνες πολίτες στην ίδια αφετηρία. Άλλη μια Δευτέρα με πρωινό ξύπνημα για δουλειά, άλλη μια μέρα με το άγχος της απόλυσης, της μείωσης μισθού, σύνταξης κτλ. Ο έμπορος θα παλεύει να “σταυρώσει” πελάτη, ο άνεργος να βρει μεροκάματο και ο μαθητής της Γ Λυκείου, μπερδεμένος θα προσπαθεί να καταλάβει, ή μάλλον να μαντέψει ποια σχολή θα είναι αυτή που θα του δώσει πτυχίο σιγουριάς!

Αυτή είναι η αλήθεια κι ο κόσμος το μήνυμα το χει στείλει. Όμως ο πολιτικός κόσμος, μοιάζει να ενδιαφέρεται μόνο για το κομματικό συμφέρον κι αν δεν αλλάξει σύντομα ρότα, ο θυμός μπορεί να μεγαλώσει. Και πως να μη θυμώνει, όταν πολύ εύστοχα ο φίλος μου ο Αντώνης Κανάκης σχολίαζε για τα λεφτά που πράγματι υπάρχουν. Όταν συμφώνησαν ΟΛΟΙ στην Βουλή να εκταμιευτούν ΑΜΕΣΑ 80 εκ. ευρώ για τις ανάγκες τους για τις εκλογές. Κι όταν πρόκειται για λεφτά φορολογουμένων, απλά μας δεσμεύουν τα PSI, CDS και όλες οι παπ….. που ξεστομίζουν για να μη καταλαβαίνει ο κόσμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούσαμε πολλά σε αυτήν την …βουβή προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων. Υποσχέσεις, εκβιασμούς και κυρίως σιγουριά ότι αυτοί που θα βγουν θα είναι κι εκείνοι που θα μας βγάλουν από το τέλμα. Μα τόσο καιρό δηλαδή, όλοι αυτοί που είναι μέσα στην Βουλή, δεν είναι οι ίδιοι που ορίζουν τις τύχες μας; Γιατί δεν μας έσωσαν μέχρι τώρα; Γιατί πρέπει να γίνουν κυβέρνηση για να σωθούμε; Ως εκπρόσωποι του λαού και εκλεγμένοι δεν ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο να διοικούν για το καλό της πατρίδας; Τι είναι η πρωθυπουργική καρέκλα; Ο θρόνος του Χάρυ Πότερ που κάνει μαγικά;

Κύριοι, πρέπει κάποια στιγμή να “κατεβείτε από τον Όλυμπο” και να ανακατευτείτε με τον κόσμο. Να νιώσετε τα πραγματικά προβλήματά του και όχι να τα έχετε ακουστά. Αφήστε στην άκρη της αλαζονεία της καρέκλας και δώστε την ευκαιρία στους εαυτούς σας κυρίως να έχετε τουλάχιστον προσπαθήσει να βοηθήσετε τον λαό.

Ρίξτε μια ματιά γύρω σας και δείτε τα θυμωμένα βλέμματα. Σε εσάς οφείλεται. Αλλάξτε ρότα για να βρούμε και πάλι απάνεμο λιμάνι! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης