Τώρα ειλικρινά. Είναι έτοιμοι στην κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πάνε σε εκλογές άμεσα; Τώρα. Αύριο που λέει ο λόγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σημάδια φαίνονται από μίλια μακριά. Από Βρυξέλες και Βερολίνο, μέχρι Αμερική!

Αλλά ας αφήσω τις εισαγόμενες δηλώσεις, που θεωρώ ανόητες και κατευθυνόμενες. Η άποψή μου είναι πως όλοι εκεί στο ευρωκοινοβούλιο, είναι άχρηστοι, μιζαδόροι και εξυπηρετούν τα συμφέροντα ισχυρών. Είναι προδότες των χωρών τους.

Άραγε κάποιος ευρωβουλευτής θα σηκωθεί καμιά ώρα να τους ρωτήσει: Ρε ηλίθιοι τι περιμένετε για να πάτε σπίτια σας ή στο διάολο; Όλος ο νότος υποφέρει. Έχετε φτιάξει μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων. Έχουμε χιλιάδες αυτοκτονίες και εκατομμύρια ανέργους. Πως κουνάς ρε βλάκα Μπαρόζο το δάχτυλο και μου λες ότι πρέπει να συνεχιστεί η λιτότητα; Δεν βλέπετε ρε ηλίθιοι ότι έχετε καταστρέψει τον κόσμο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε στις εσωτερικές τοποθετήσεις.

Ο τρόμος, γιατί τον φόβο τον έχουμε ξεπεράσει, είναι το ύστατο όπλο της κυβέρνησης για να αναγκάσει τον κόσμο να πληρώνει κι άλλα, βγάζοντας τον σκασμό.

Μας έλεγαν όλοι τους ότι νέα μέτρα δεν υπάρχουν για το 14. Και έκαναν και συσκέψεις οι αρχηγοί μάλιστα για να συμφωνήσουν ότι ο λαός δεν αντέχει άλλο.

Και βγαίνει ο Στουρνάρας από τις Βρυξέλες για να μας πει ότι δεν μπορούμε να λέμε όχι σε μέτρα. Τι είμαστε εμείς; Οι μάγκες; Προσθέτω εγώ. Όχι κύριε υπουργέ. Είμαστε οι μαλάκες που καθόμαστε και ανεχόμαστε ανθρώπους σαν κι εσένα που κάθε μέρα σκάνε στα χέρια σου αυτοκτονίες κι εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος.

Και στο καπάκι, να κι ο Βρούτσης που απειλεί με κατασχέσεις για όσους έχουν χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία. Και τώρα ρε Βρούτση που κι εσύ σώζεις την Ελλάδα, αν ξέρεις πόσοι μικροέμποροι είναι στα πρόθυρα του κλεισίματος αλλά και πόσοι κρατάνε το μαγαζάκι τους με νύχια και με δόντια και δίνουν και ψωμί σε κάνα δυο υπαλλήλους. Αλλά χρωστάνε. Θα τους κλείσεις μέσα; Θα τους πάρεις το σπίτι;

Αλλά για πες μου ρε Βρούτση; Ξέρεις σε πόσους από αυτούς χρωστάει το κράτος επιστροφές από ΦΠΑ;

Λοιπόν κύριοι για να τελειώνουμε. Αποτύχατε. Είστε κατώτεροι των περιστάσεων. Η χώρα είναι ένας ασθενής που ξεπέρασε υποτίθεται τον καρκίνο αφού πάλεψε σκληρά κι εσείς αντί για να τον συντηρήσετε στη ζωή, του δίνετε φάρμακα για να τον ξαποστείλετε.

Καλός ο αποπροσανατολισμός με Χρυσαυγίτες ανθέλληνες, ξανθά παιδιά που κλέβονται αλλά τελικά είναι τσιγγανάκια,  και ότι άλλο κατεβάσει η γκλάβα σας αύριο μεθαύριο, αλλά ως εδώ.

Είναι δεδομένο ότι δεν μπορείτε να κυβερνήσετε άλλο. Οι κάλπες έτσι όπως πάει το πράμα, είναι αναγκαίο κακό(;)

Δεν ξέρω ποιος ή ποιοι θα αναλάβουν να κυβερνήσουν τον τόπο, αλλά στη χώρα μου θέλω από τον πολιτικό μου να κάνει κουμάντο αυτός. Κι όχι  ο τεχνοκράτης ξερόλας που πάει σε ρεστωράν και ο κόσμος του είναι αγγελικά πλασμένος. Γκέγκε;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης