Τέλος και τα μπάνια του λαού! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα 5 εκ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν έως και την 31η Ιουλίου την πρώτη δόση του ενιαίου φόρου ακινήτων.
Την ώρα που  όλοι οι ιδιοκτήτες μόλις πριν έναν μήνα πλήρωσαν την τελευταία δόση του χαρατσιού για τα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Και με τον ενιαίο φόρο ακινήτων όλο το 14 θα πληρώνουν χαράτσι.
Και πανηγυρίζουν επειδή λέει αποσυνδέθηκε ο φόρος από τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
Και τι άλλαξε; Δεν πληρώνει τα ίδια ή περισσότερα ο ιδιοκτήτης;
Τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα. Αυτή η κυβέρνηση, έσωσε μόνο τις τράπεζες. Τον λαό, που της έδωσε υποτίθεται εντολή να σώσει, τον έχει γραμμένο.
Οι άνθρωποι του οικονομικού επιτελείου είναι οι χειρότεροι οικονομικοί διαχειριστές της τελευταίας 50ετίας. Και ο Σαμαράς κινδυνεύει να γίνει ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός, αφού επί των ημερών του, η ανεργία εκτοξεύθηκε, οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν και κακομοίρηδες έμπαιναν φυλακή επειδή δεν είχαν να πληρώσουν τα χρέη τους.
Πρόκειται δυστυχώς για μια συγκυβέρνηση που έχει επενδύσει στον φόβο του πολίτη.
Αν σε σταματήσουν στο αυτοκίνητο, θα σε ελέγξουν αν χρωστάς στην εφορία και θα τη βγάλεις στο αυτόφωρο.
Αν χρωστάς θα σου πάρουν το σπίτι κι αν δεν ψηφίσεις τον Βενιζέλο, θα χαθεί η σταθερότητα(;) της χώρας.
Όχι ότι οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης θα τα κάνουν καλύτερα.
Αλλά αναρωτιέται κανείς. Αυτό το παλιό κομματικό προσωπικό με τις αστείες θέσεις περί αριστεράς, δεξιάς, κεντροδεξιάς ή κεντροαριστερής προέλευσης, έχει μέλλον;
Έχουν υπόψη τους όλα αυτά τα κομματόσκυλα πως αν ήταν υποχρεωτική η ψήφος, δεν θα έβρισκαν καρέκλα όχι σε υπουργεία αλλά ως κλητήρες σε δημόσια υπηρεσία;
Κρίμα τη νεολαία που δεν κάνει όνειρα πια, κρίμα εμάς του μεσήλικες που βλέπουμε πως όσο κι αν προσπαθήσαμε ή προσπαθούμε το αποτέλεσμα είναι μείον, κρίμα και για τους ηλικιωμένους που στο ηλιοβασίλεμα της ζωής τους έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας αφού βλέπουν ανήμποροι τα παιδιά και τα εγγόνια τους να υποφέρουν χωρίς να μπορούν να προσφέρουν.
Γενικά κρίμα γι αυτή την χώρα που με περήφανους ανθρώπους που είχε, τους κατάντησαν φοβισμένους επαίτες!
Κρίμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης