H Deloitte, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της αγοράς για ενημέρωση σχετικά με τις ειδικές νομοθετικές διατάξεις, καθώς και τις φορολογικές απαιτήσεις που αφορούν τις ναυτιλιακές εταιρίες, δημοσιεύει το Φορολογικό οδηγό για τον κλάδο της Ναυτιλίας ο οποίος επικεντρώνεται στις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προαναφερόμενες έξι χώρες προσελκύουν το ενδιαφέρον των ναυτιλιακών εταιριών λόγω της τεχνογνωσίας που έχουν αναπτύξει στο ναυτιλιακό κλάδο. Καθώς η φορολόγηση των εν λόγω εταιριών είναι μια παράμετρος που ενδιαφέρει τους επενδυτές, τα εξειδικευμένα στελέχη των φορολογικών τμημάτων της Deloitte παρουσιάζουν την φορολογική νομοθεσία για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη ναυτιλία στις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και τις φορολογικές υποχρεώσεις των φυσικών προσώπων επενδυτών.

Για να διαβάσετε τον Φορολογικό οδηγό για τον κλάδο της Ναυτιλίας – Ελλάδα, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.deloitte.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης