Με 9,3% στην Star Bulk ο Πέτρος Παππάς

Με 9,3% στην Star Bulk ο Πέτρος Παππάς

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, 09:56Θα κυνηγήσουμε και άλλες ευκαιρίες για ανάπτυξη της Star Bulk, δεν μας ενδιαφέρει όμως η Eagle Bulk. Σημειώνεται ότι η Eagle, βρίσκεται λίγο πριν την ένταξη της σε καθεστώς πτώχευσης (Chapter 11).
Αυτό ξεκαθάρισαν τα στελέχη της Star Bulk σε conference call επενδυτών αναφερόμενοι στο μέλλον της εταιρείας  κολοσσού των 103 πλοίων ξηρού φορτίου που δημιουργήθηκε με τις εξαγοράς των Ocean Bulk και των 34 πλοίων της Excel Maritime.
O πρόεδρος της εταιρείας Hamish Norton και ο διευθύνων σύμβουλος Πέτρος Παππάς αναφέρθηκαν στις μελλοντικές κινήσεις της Star Bulk. Ο Hamish Norton σημείωσε ότι η Star Bulk δεν θα αγοράσει άλλες εταιρείες που συνδέονται με τον βασικό της μέτοχο το Fund Oaktree, ούτε την Eagle Bulk, ενώ ο κ. Παππάς  συμπλήρωσε ότι θα συνεχίσουμε να αγοράζουμε πλοία σε καλές τιμές.
Η Star Bulk, με 103 πλοία στον στόλο της και έδρα την Αθήνα ελέγχεται μετοχικά όμως έγινε γνωστό χθες κατά 57.3%. από το Oaktree κατά 9,3% από τον κ. Πέτρο Παππά,, κατά 7.8%  από το Angelo Gordon και κατά 5,4% από το Monarch Alternative Capital. Το υπόλοιπο ανήκει σε άλλους επενδυτές.Theseanation

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, 09:59


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα