Η Νίκαια των αστεριών της μουσικής!

Η Νίκαια των αστεριών της μουσικής!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Μαΐου 2013, 11:04

 

 

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη. Ο μαθητής του Ωδείου Αλέξανδρος Μπενετάτος, της τάξης κιθάρας, του καθηγητή Μιχάλη Σουρβίνου, κέρδισε το Α' Βραβείο στην Κατηγορία των Σολίστ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κιθάρας ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΗΛΙΑΡΕΣΗΣ του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας στην μνήμη του Γεράσιμου Μηλιαρέση, μεταξύ 30 διαγωνιζομένων από όλη την Ελλάδα.

 

Λίγα λόγια για το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

 

Στα 24 χρόνια λειτουργίας του , το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη (Καρακουλουξή 44, πλατεία Αγίου Νικολάου) εξακολουθεί να προσφέρει  μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα, δίνοντας αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών.   Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων – εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, τραγουδιού, θεωρητικών, χορωδίας.  Αυτή τη χρονιά το Ωδείο απέκτησε  τμήμα Μουσικολογίας, για την προετοιμασία των μαθητών στην εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά τμήματα Μουσικών Σπουδών και δημιούργησε Συμφωνική Ορχήστρα Δωματίου.

Έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις με μαθητές και μουσικά σύνολα. Οι καθηγητές του είναι εξαίρετοι μουσικοί και σολίστ με σημαντική καλλιτεχνική δραστηριότητα και διδακτική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 210-4913025.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαΐου 2013, 11:09


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα