Ο δήμαρχος Πειραιά σε εορταστική εκδήλωση της «Ομόνοιας» στην πλατεία Κοραή

Ο δήμαρχος Πειραιά σε εορταστική εκδήλωση της «Ομόνοιας» στην πλατεία Κοραή

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015, 09:21
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε την Κυριακή στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, στην πλατεία Κοραή, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από Συλλόγους του Πειραιά είπαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής τους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης έπαιξε με τα παιδιά του στον χριστουγεννιάτικο παιδότοπο.

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και ειδικά στους Πειραιώτες. Είμαστε εδώ, στην πλατεία Κοραή, έξω από το Δημαρχείο, σε μια ωραία ατμόσφαιρα. Εδώ υπάρχει ο χριστουγεννιάτικος παιδότοπος με πολλά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Παρακολουθούμε επίσης, την εορταστική εκδήλωση της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά "Η Ομόνοια", που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά. Στην εξέδρα βλέπουμε δημοτικούς και παραδοσιακούς χορούς από τους Κρήτες, τους Καρπάθιους και άλλους συλλόγους. Το βράδυ έχουμε και άλλες εκδηλώσεις εδώ, στην πλατεία Κοραή, όπως και στην πλατεία Κανάρη. Είναι γιορτινές ημέρες, χαρούμενες ημέρες και έχουμε φροντίσει στο μέτρο του δυνατού να έχουμε γιορτή στην πόλη, αυτές τις 15 ημέρες. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους» δήλωσε ο κ. Μώραλης.

Δείτε φωτογραφίες...Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015, 09:27


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα