Τα Παιδιά πάνε σινεμά …στο Κατράκειο

Τα Παιδιά πάνε σινεμά …στο Κατράκειο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013, 12:55

 

Tο μεγαλύτερο Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου θα φιλοξενήσει το Κατράκειο από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου.  Στο χώρο του θεάτρου θα στηθεί η μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη στην οποία θα προβληθούν 4 παιδικές ταινίες ( Ξενοδοχείο για Τέρατα, Ράλφ η επόμενη πίστα, Η Τίνκερμπελ και το μυστικό των νεραϊδόφτερων, Οι περιπέτειες του Μάξ).

Κάθε μέρα από τις 6 τ’απόγευμα θα υπάρχουν παραστάσεις Καραγκιόζη από τον θίασο Αθανασίου, κουκλοθέατρο από το θέατρο Μαριονέτας «Γκότση», μαγειρική ( σε ειδικό stand ένας σεφ θα μαθαίνει εύκολες συνταγές στα παιδιά) και φουσκωτά  παιχνίδια ,τραμπολίνο καθώς και μαθήματα τοξοβολίας. Παράλληλα στον  υπαίθριο χώρο του φεστιβάλ θα είναι στημένη μια μικρή οθόνη όπου τα παιδιά θα διαγωνίζονται σε mini πρωταθλήματα games από τις 20.30 ελως τις 22.30. Ξυλοπόδαροι, μασκότ και κλόουν θα υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους ενώ θα υπάρχει και ειδικό stand για face painting.

 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

 

«Κύριο μέλημά μας είναι να αφουγκραζόμαστε άμεσα τις ανάγκες των παιδιών και να δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ζουν και να μεγαλώνουν σε μια ανθρώπινη πόλη. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν παραλείπουμε να ενισχύουμε τον κοινωνικό μας χαρακτήρα  και σ’αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε  να προσφέρουμε ένα τετραήμερο με παιδικές ταινίες μεταγλωττισμένες  χωρίς αντίτιμο και με παράλληλες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους.

 Σ’αυτό το παιδικό φεστιβάλ όσοι επιθυμούν  μπορούν να προσφέρουν παιδικά και εφηβικά ρούχα τα οποία και θα διατεθούν στα ιδρύματα της χώρας».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013, 12:58


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα