Από τις 28 έως και 31 Μαΐου ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ γιορτάζει τις “ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ” στο πλαίσιο του εορτασμού της European Maritime Day Piraeus ! 
To Cine βοτσαλάκια συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή της πόλης και στο τετραήμερο party του μεγάλου λιμανιού !
Εκθέσεις , συναυλίες, παραδοσιακοί χοροί, θεατρικές παραστάσεις ,δράσεις αθλητισμού και πολλές ακόμα εκπλήξεις μας περιμένουν .
Το CINE ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ κάνει μια αναδρομή στον ΠΕΙΡΑΙΑ μιας άλλης εποχής με προβολές και ταινίες που έκαναν γνωστή την πόλη μας στα πέρατα της γης !
Την Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρα 9-11 “ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ” μας γυρνάμε στον Πειραιά του 1963 με τις μοναδικές ερμηνείες των ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ,ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΤΑ , ΜΑΝΟΥ ΚΑΤΡΑΚΗ , ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ. Η προβολή της ταινίας είναι αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία της πόλης μας , στα ΚΑΠΗ Πειραιά και η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
Την Παρασκευή 29 Μαΐου και ώρα 9-11 πάμε ακόμα πιο πίσω , στον Πειραιά του 1955 , και στην θρυλική “ΣΤΕΛΛΑ ” με την ΜΕΛΙΝΑ ,τον ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΤΑ ,τον ΑΛΕΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ , τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ … 
Το αφιέρωμα μας στον ΠΕΙΡΑΙΑ της γειτονιάς , της εργατιάς , του έρωτα , στον ΠΕΙΡΑΙΑ μιας άλλης εποχής , ολοκληρώνεται την Κυριακή 31 Μαΐου (9-11) με την μεγάλη επιτυχία “ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ” .(1960) με την ΜΕΛΙΝΑ, τον ΖΥΛ ΝΤΑΣΣΕΝ , ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΤΑ !
Γενική είσοδος ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΕΥΡΩ !!!
***Τα έσοδα από τις εισπράξεις ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ θα διατεθούν από το CINE βοτσαλάκια στα ΚΑΠΗ Πειραιά μέσω των υπηρεσιών του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης