Έχουμε βρει τον μπελά μας με την Προανακριτική Επιτροπή για τη διερεύνηση της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλησιάζει η ημέρα όπου τα μέλη της Επιτροπής θα πρέπει να συντάξουν το πόρισμά τους και δυστυχώς οι αξιότιμοι βουλευτές μας …σφάζονται σαν τα κοκόρια.

Έχουν βάλει πάνω από όλα την αυτοπροβολή τους και σε καθημερινή βάση νοιάζονται περισσότερο για τα τηλεοπτικά παράθυρα παρά για την αποκάλυψη της αλήθειας. Αντί η κοινή γνώμη να πληροφορείται για το αν ήταν προς το συμφέρον της χώρας οι χειρισμοί του τότε υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, αυτό που μαθαίνει είναι το τι ανέφερε στην Επιτροπή ο πρόεδρός της Χρ. Μαρκογιαννάκης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Αδ. Γεωργιάδης ή ο Η. Κασιδιάρης!..

Οι τσακωμοί τους και τα ειρωνικά σχόλιά τους δείχνουν το χαμηλό επίπεδο όχι μόνον των μελών που απαρτίζουν την Επιτροπή, αλλά και του συνόλου, σχεδόν, των εκλεκτών του Κοινοβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι η σημερινή σύνθεση του Κοινοβουλίου είναι από πλευράς επιπέδου η χαμηλότερη από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν.

Τις τελευταίες δε ημέρες οι “διάλογοι” στην Επιτροπή ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με εκφράσεις όπως “χοντρέ, γελοίε, μήπως κύριε κυοφορείτε, είστε η ντροπή του Κοινοβουλίου” και άλλα πολλά που θυμίζουν επίπεδο καφενέ.

Πρέπει οι ηγεσίες, επιτέλους, των κομμάτων να τραβήξουν το αυτί των βουλευτών της Επιτροπής διότι με τη συμπεριφορά τους έχουν σχεδόν απαξιώσει το σύνολο του πολιτικού κόσμου.

Ο κόσμος είναι στα κάγκελα, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, δεν προλαβαίνει να πληρώνει φόρους, ε, όχι και να ακούει από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα τις “εξυπνάδες” και τα “ευφυολογήματα” του κ. Μαρκογιαννάκη, της κ. Κωνσταντοπούλου και των κυρίων Γεωργιάδη και Κασιδιάρη…Όλα έχουν κι ένα όριο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης