Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τα όσα διάβασα για τον λόγο για τον οποίο σε περίπτωση ανασχηματισμού ο σημερινός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης θα έπρεπε να κατέβει στον Πειραιά και να αναλάβει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έγκυρη ιστοσελίδα επί λέξει αναφέρονταν: “Η περίπτωση του κ. Βρούτση είναι διαφορετική, αν και έκανε όλα όσα του ζήτησαν, η αδυναμία χειρισμού κρίσιμων θεμάτων και τα απογοητευτικά στοιχεία σε ανεργία και ασφαλιστικά ταμεία τον κατατάσσει στους πλέον αποτυχημένους υπουργούς. Παράλληλα χρεώνεται και πολλές επικοινωνιακές γκάφες αλλά και τη δυσαρέσκεια των κυβερνητικών εταίρων ωστόσο του αναγνωρίζεται ότι έκανε τη βρώμικη δουλειά, θα ήθελε να μετακινηθεί στο Ναυτιλίας, ώστε να κερδίσει πόντους στην περιφέρειά του. Το έχει συζητήσει με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.”

Μάλιστα, να  ο λόγος για τον οποίο ο βουλευτής Κυκλάδων θα έπρεπε να αναλάβει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Αν και αποτυχημένος, σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα, επειδή έκανε τη “βρώμικη δουλειά” πρέπει να ανταμειφθεί με το πιο παραγωγικό υπουργείο! Αν είναι δυνατόν…Στο δημοσιογραφικό πόνημα εμπλέκεται και ο πρωθυπουργός αφού φέρεται το όλο θέμα να έχει συζητηθεί και με τον κ. Σαμαρά.

Δηλαδή, τι είναι το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας; Ενα υπουργείο όπου θα ξεπλυθούν οι “αμαρτίες” του κ. Βρούτση; Κι όταν λέμε “αμαρτίες” αναφερόμαστε στο πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, αλλά και στις διαβεβαιώσεις του ότι “εγγυάται τον κατώτατο μισθό των 586 ευρώ!..”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να επανεκλεγεί ο βουλευτής των Κυκλάδων για τη “βρώμικη δουλειά” να τον …προικίσουν με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας; Δεν νομίζω ότι μπορεί σήμερα ο κ. Σαμαράς να λειτουργεί με τέτοια κριτήρια. Αν συνεχίσουν οι αποτυχημένοι να έχουν τον πρώτο λόγο ακόμα και στη κυβέρνηση, ε, τότε ας αλλάξουμε χώρα… Τόσο απλά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης