Ξέσπασαν οι γιατροί των νοσοκομείων του Πειραιά που έχουν να πληρωθούν από τον περασμένο Οκτώβριο τις εφημερίες τους και πέταξαν τις άσπρες μπλούζες!..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί του Τζανείου προχώρησαν σε απεργία και οι ασθενείς ταλαιπωρήθηκαν στην εφημερία της περασμένης Πέμπτης. Μέχρι και 10 ώρες περίμεναν ασθενείς να εξετασθούν από τους ελάχιστους γιατρούς που εργάζονταν.

Οσο για τα ράντζα στους διαδρόμους για ακόμη μία φορά έδιναν και έπαιρναν…Οχι μόνο στο Τζάνειο, αλλά και στο Κρατικό της Νίκαιας στο Θριάσιο και στο Αττικόν. Ο εξ Αρκαδίας πολιτικός προιστάμενος του υπουργείου Υγείας αντί να δει κατάματα το πρόβλημα το μόνο που είπε είναι πως “κάποιοι γιατροί νομίζουν ότι οι κλινικές είναι δικές τους και την ημέρα εφημερίας εισάγουν και 2 – 3 δικούς τους ασθενείς στα νοσοκομεία…” Μάλιστα , ο Λυκουρέντζος ανακάλυψε την … Αμερική.

Δε βλέπει τα χάλια του ΕΣΥ που δεν υπάρχουν οροί, βαμβάκια, καθετήρες αυτό που τον ενοχλεί είναι πως κάποιοι γιατροί εξυπηρετούν φτωχούς και άρρωστους συμπολίτες μας. Τι να πεις…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά τι έχει να πει η πολιτική ηγεσία του Υγείας για το “πάρτι” των βουλευτών που συνεχίζει μέχρι και σήμερα με τις αμοιβές τους στις διάφορες επιτροπές και υποεπιτροπές της Βουλής;

Οπως αποκάλυψε πρόσφατα η “Καθημερινή” σε επιτροπή που διήρκεσε μόλις 46 λεπτά της ώρας οι συμμετέχοντες βουλευτές εισέπραξαν από 1,10 ευρώ για κάθε λεπτό!!! Την ίδια ώρα οι γιατροί που εφημερεύουν εισπράττουν (όταν βέβαια πληρώνονται…) 1,10 ευρώ την ώρα!

Α, αυτή φαίνεται πως είναι η “ισονομία” που ευαγγελίζονται εθνοπατέρες μας όπως – τυχαία τα ονόματα – οι κύριοι Ταμήλος, Μπαρμπαρούσης ή ο εξαίρετος κατά τα άλλα ηθοποιός Γ. Πάντζας. Οσα πληρώνεται ο γιατρός την ώρα για να σώσει μία ζωή, πληρώνεται και ο βουλευτής για κάθε λεπτό που συμμετέχει σε επιτροπή για … την αειφόρο ανάπτυξη.

Λοιπόν, οι επικεφαλής του υπουργείου Υγείας και των δημόσιων νοσοκομείων να καταλάβουν ότι ο γιαλός δεν είναι στραβός, αλλά πως στραβά αρμενίζουν!.. Οσο νωρίτερα το καταλάβουν τόσο καλύτερα για όλους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης