Θα απαντήσετε κε Βαρβιτσιώτη;

Θα απαντήσετε κε Βαρβιτσιώτη;

 

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου η Χρυσή Αυγή θα βγάλει από την φαρέτρα της τα όπλα που διαθέτει για να αποκαλύψει την σε βάρος της "σκευωρία", όπως την χαρακτηρίζει, εξαιτίας της οποίας βρίσκονται έγκλειστοι οι επικεφαλής του κόμματος και το οποίο έχει χαρακτηριστεί "εγκληματική οργάνωση".

Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα της Χ.Α. δημοσιεύει φωτογραφία του υπουργού της Ν.Δ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Χ.Α. Πρόκειται για μία παλαιότερη φωτογραφία από το πάρτι στο Rich της Γλυφάδας. Όπως καταγγέλλει το κόμμα του Ν.Μιχαλολιάκου ο άνθρωπος που ποζάρει (δεξιά της φωτό) είναι είναι έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα.

Η εφημερίδα αναφέρει: «Ο συγκεκριμένος κομπάρσος με εντολές από τα υψηλά κλιμάκια της ΄πιάτσας Συγγρού-και αφού είχε αποστηθίσει το κείμενο του ρόλου του μίλησε για "χρηματοδότες-όπλα-βόμβες" δίνοντας μια ακόμη ριπή λάσπης στον ανεμιστήρια των δελτίων παραπληροφόρησης...».

«Αναφορικά με το ποιόν του συγκεκριμένου ατόμου αρκεί ν' αναφερθεί ότι τον Απρίλιο του 2013 του απαγορεύθηκε η είσοδος στα γραφεία μας για ανάρμοστη συμπεριφορά», καταλήγει η Χ.Α.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013, 12:45


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα