ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μίτσελ έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και δήλωσε ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του έμψυχου δυναμικού των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

«Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι. Το ότι κρίθηκε στο 91′ ήταν σύμπτωση. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από πιο νωρίς. Δεν μιλάω για τους διαιτητές. Είναι ένα δύσκολο επάγγελμα», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε μια δυνατή ομάδα απέναντι μας. Μια ομάδα που έχει δουλέψει, με έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή όπως ο Ράγιος. Είχε την ατυχία ο Αστέρας να χάσει τον Περόνε που είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής. Αυτό που έκανε καλύτερο το ματς ήταν ότι δεν συμβιβαστήκαμε με την ισοπαλία και κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος».

Για την παραγωγικότητα του Ολυμπιακού στο κέντρο, είπε: «Οι παίκτες μας συνηθίζουν τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Έχουμε περιθώρια ανάπτυξης. Είμαστε μια ομάδα που οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν δυνατά. Θέλουμε να ανοίγουμε τις αντίπαλες άμυνες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο: «Πάντα ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι καλό. Για αυτό πιστέψαμε στη νίκη. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού».

Όταν ρωτήθηκε για τους Φετφατζίδη, Παπάζογλου και Βλαχοδήμο, απάντησε: «Θα τους δούμε όλους τους παίκτες. Έχουμε καλούς παίκτες. Ο Φετφατζίδης και ο Παπάζογλου έπαιξαν αρκετά καλά, ο Βλαχοδήμος και ο Φέισα ήταν πάρα πολύ καλοί».

Για όσα θα αλλάξει ενόψει Λεβάντε, ο Μίτσελ δήλωσε: «Θέλω να κρατήσω χαρακτήρα και προσωπικότητα παικτών μου. Κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι τέλους. Στην Ισπανία θα αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό αντίπαλο. Όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει πάντα να τα δίνει όλα, να σέβεται και να έχει αξιοπρέπεια».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο ρόστερ: «Θέλω να δώσω ευκαιρία σε όλους. Τους χρειάζομαι όλους τους παίκτες. Έχουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Αυτό θα μου επιτρέψει να έχω άποψη για το μέλλον».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης