Θέματα που αφορούν τον τουρισμό και ειδικότερα σε σχέση με το κέντρο της Αθήνας, συζήτησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Δένδια, τον οποίο επισκέφτηκε στο γραφείο του.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη προστασίας του τουριστικού προϊόντος, από εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την εικόνα του. Η κ. Κεφαλογιάννη μετά την συνάντηση δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Έχω πολλές φορές επισημάνει ότι η βελτίωση των συνθηκών δημόσιας ασφάλειας είναι προϋπόθεση ΚΑΙ για την ανάπτυξη του τουρισμού, κυρίως στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και ευρύτερα σε ολόκληρη την Αθήνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή, μπορεί να εξασφαλιστεί, είπε η κ. Κεφαλογιάννη, με την αυστηροποίηση της μεταναστευτικής πολιτικής που θα αποτρέπει την είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα, όπως επίσης «και με την αύξηση της αστυνόμευσης και των ελέγχων εκεί όπου υπάρχει έντονο πρόβλημα». «Η Αθήνα είναι μια πόλη σε κρίση. Θα παλέψουμε να την κάνουμε ξανά μια πρωτεύουσα αντάξια της ιστορίας της και του πολιτισμού της», κατέληξε η υπουργός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης