«Σταματώ το συγκεκριμένο επάγγελμα και το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι η θεραπεία μου», είπε στον 13ο τακτικό ανακριτή η 22χρονη ιερόδουλη από τη Ρωσία, η οποία κατηγορείται ότι ερχόταν σε επαφή με άνδρες χωρίς προφυλάξεις αν και είχε προσβληθεί από τον ιό του AIDS.

Η Tatiana Bukhtoyarova η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα, επέμεινε στην απολογία της πως έμαθε ότι είναι φορέας του ΑΙDS από το γιατρό που ήταν μαζί με τους αστυνομικούς οι οποίοι μπήκαν για έλεγχο στον οίκο ανοχής όπου εργαζόταν και υποστήριξε: «Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδετε. Δεν γνώριζα ότι είχα AIDS. To έμαθα όταν με συνέλαβαν. Αισθάνομαι καλά και δεν έχω συμπτώματα. Το έγγραφο που σας προσκομίζω μου το έδωσε ένας αστυνομικός. Δείχνει ότι η αιμοληψία έγινε στις 26/4. Δεν γνώριζα ότι χρειάζεται άδεια ασκήσεως για αυτή τη δουλειά. Έχω συλληφθεί μια φορά και απ´ ό,τι είχα καταλάβει τότε ήταν για την άδεια του μαγαζιού. Δεν θα ασκήσω ξανά το συγκεκριμένο επάγγελμα. Προέχει η θεραπεία μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, στον οίκο ανοχής η «ταρίφα» ήταν 20 ευρώ, τρία ευρώ κρατούσε η ιδιοκτήτρια, επτά ο προαγωγός και 10 ευρώ η κοπέλα.

Διαβάστε επίσης Προφυλακιστέα η ιερόδουλη-φορέας του AIDS, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012, 11:21

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης