ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ξεκινήσαμε από τη Νίκαια, με την οποία με συνδέουν προσωπικοί δεσμοί και θα συνεχίσουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως δεσμευτήκαμε στη συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, ώστε 200 σχολικές μονάδες μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να έχουν δωρεάν πετρέλαιο”. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο  κ. Γιώργος Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της υλοποίησης της παράδοσης δωρεάν πετρελαίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας.

 

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννου Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης αφού ευχαρίστησε τον κ. Μελισσανίδη για την πρωτοβουλία του επισήμανε ότι: “Αυτές τις δύσκολες ώρες που οι πολίτες δοκιμάζονται, η αλληλεγγύη και η στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας αλλά και ιδιαίτερα των παιδιών αποτελούν προτεραιότητα για μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το σημερινό παράδειγμα θα το ακολουθήσουν και άλλοι στηρίζοντας στην πράξη τους έχοντες ανάγκη”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η υλοποίηση της ανωτέρω πρωτοβουλίας του κ. Γιώργου Μελισσανίδη θα συνεχιστεί με την διανομή πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία της Βόρειας Ελλάδος η οποία θα γίνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τις τοπικές Δημοτικές Αρχές, και θα ολοκληρωθεί για την υπόλοιπη Ελλάδα με παραδόσεις πετρελαίου θέρμανσης οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις σχολικές μονάδες μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2013. 

 

Στην παράδοση του πετρελαίου παρευρέθηκαν και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας κυρία Ζαχαρίου Αθανασία, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής ΠΕ Δήμου Νίκαιας-Ρέντη Λαγουμιτζής Μιχάλης, ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας Τύραλης Γεώργιος, οι δάσκαλοι: Γεωργακόπουλος Βασίλης, Καμινάρης Δημήτρης και Ζαχαρίου Νικήτας.

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η διανομή και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης που χρησιμοποιούν πετρέλαιο.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης