Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, στην οποία συμμετέχουν Υπάλληλοι του Δήμου, στο πλαίσιο της Ημέρας Αιμοδοσίας των Δημοτικών Υπαλλήλων.
 
Η αιμοδοσία θα διενεργηθεί την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00, στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Σπυρίδωνα, από κλιμάκιο του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά. 
 
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών καλεί τους πολίτες που επιθυμούν να δώσουν αίμα,  να συμμετάσχουν σε αυτή την πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.
 
Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, δήλωσε: «Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με το Τζάνειο Νοσοκομείο διοργανώνει την Ημέρα Αιμοδοσίας των Δημοτικών Υπαλλήλων. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, χιλιάδες συμπολίτες μας χρειάζονται αίμα. Η ζωή τους είναι και στα δικά μας χέρια. Ο Δήμος μας ανταποκρίνεται σε αυτή την πράξη ευθύνης, με τακτικές αιμοδοσίες κάθε χρόνο. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά και τους απλούς πολίτες που αποδεικνύουν έμπρακτα την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους. Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ακόμη πιο εντατικά τις προσπάθειες για την αιμοδοσία, αλλά και ευρύτερα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας σε θέματα αλληλεγγύης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης