Ένα κορυφαίο στέλεχος της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας, μια ξεχωριστή προσωπικότητα που έβαλε το δικό της λιθαράκι στην εδραίωση της Ελλάδας στην κορυφή της ναυτιλιακής βιομηχανίας, ο δικηγόρος Θωμάς Κ. Ζαφείρας «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι σε μακρινές θάλασσες.
Μια μεγάλη απώλεια γνώρισε η ελληνική ναυτιλία. Ο Όμιλος Τσάκου, στην γιγάντωση του οποίου συνέβαλε και ο Θ.Ζαφείρας μέσα από μία πορεία 40 ετών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Με βαθιά θλίψη σας ανακοινώνουμε, ότι στις 28-6-2014 έφυγε από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος, σύζυγος πατέρας και παππούς, ένας πολύτιμος συνεργάτης, μια εμβληματική μορφή της Ιστορίας του Ομίλου
TSAKOS, o αγαπητός σε όλους μας.
ΘΩΜΑΣ Κ. ΖΑΦΕΙΡΑΣ.
Ο Θωμάς, με την αρχοντιά, την ανθρωπιά, το ήθος, την μετριοπάθεια, την σωφροσύνη και την αφοσίωσή του στο καθήκον, έθεσε ανεξίτηλο το ίχνος του στην κοινωνία και την Εταιρεία μας και αφήνει αναπλήρωτο κενό σε όσους είχαν την καλή τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.
Θα τον θυμόμαστε πάντα, κρατώντας πολύτιμη παρακαταθήκη όσα εκείνος με την στάση ζωής του και τους λόγους του με επιμονή και σταθερότητα, επί δεκαετίες ολόκληρες μας δίδαξε». 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης