ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Ελληνικά Ναυπηγεία διαψεύδουν με επίσημη ανακοίνωση τους ότι έχουν την οποιαδήποτε σχέση με τον Ανδρέα Ρωσσώνη, που εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ. Υπενθυμίζεται ότι ο Αν. Ρωσσώνης είναι σύζυγος της Ελ. Παπακωνσταντίνου, ξαδέλφης του εγκαλούμενου για παραποίηση της λίστας πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και φέρεται να διαθέτει με την σύζυγό του ποσό ύψους 1.2 εκ ευρώ στην HSBC. Σύμφωνα δε με δημοσιεύματα ο Αν. Ρωσσώνης ασχολείται επαγγελματικά με εξοπλιστικά προγράμματα και είχε εμπλοκή με την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων που κατασκευάζουν για το ελληνικό δημόσιο τα Ελληνικά Ναυπηγεία.

Αυτή ακριβώς την σχέση, αλλά και την δήθεν προσωπική σχέση του ιδιοκτήτη των Ελληνικών Ναυπηγείων Α.Ε. διαψεύδει η ολιγόλογη ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία συγκεκριμένα αναφέρει :

«Έχουν υποπέσει στην αντίληψη μας το τελευταίο διάστημα εσφαλμένες αναφορές σε διάφορα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον κ. Ισκάνταρ Σάφα και κάποιον κ. Ανδρέα Ρωσσώνη. Αν και θα προτιμούσαμε να μην εμπλακούμε στην απόκρουση κάθε απίστευτου ισχυρισμού ή θεωρίας που συχνά δημοσιεύεται, επισημαίνουμε πως ο κ. Ισκάνταρ Σάφα ούτε γνωρίζει ούτε έχει οποιαδήποτε σχέση με τον κ. Ανδρέα Ρωσσώνη». Σημειώνεται ότι την ανακοίνωση εκ μέρους της Α.Ε. Ελληνικά Ναυπηγεία υπογράφει ο Boulos Hankach

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης