Επίσκεψη  Αβραμόπουλου σε Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι και Σάμο

Επίσκεψη Αβραμόπουλου σε Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι και Σάμο

«Η πατρίδα και υπολογίζει και αναγνωρίζει και σέβεται και τιμά τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες είναι οι εγγυήτριες του σημαντικότερου αγαθού που έχει κατακτηθεί στον τόπο αυτό, της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας της ακεραιότητας», τόνισε από την ακριτική Σάμο, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, επιθεωρώντας τη στρατιωτική διοίκηση του νησιού.

Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μ. Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Κ. Ζιαζιά, τον Αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Κ. Χρηστίδη, τον Αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο (Ι) Α. Τσαντηράκη και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο Γ. Σοφιανίδη, επισκέφθηκε τα φυλάκια στο Φαρμακονήσι, στο Αγαθονήσι καθώς και το στρατόπεδο «Ανθυπαστιστή (ΠΖ) Παλαιοκαστρίτη Ιωάννη» στη νήσο Σάμο.

Ο κ. Αβραμόπουλος, μιλώντας στην ηγεσία τους αξιωματικούς τα στελέχη και τους στρατιώτες της 79 ΑΔΤΕ, ανέφερε ότι αυτή η περιοδεία μπορεί να γίνεται σε προεκλογική περίοδο, όμως ήταν προγραμματισμένη «για να περάσουμε, αλλά και να πάρουμε για να το εκπέμψουμε, στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ελλάδα, ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα το εθνικό αμυντικό σύστημα μένει όρθιο, υπερήφανο και αξιόμαχο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο πρόσωπο του διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, ταξιάρχου Κων. Ματζάκου, τίμησε όλο το προσωπικό, χαρίζοντας τον θυρεό του υπουργείου, ενώ με την σειρά του δέχθηκε από τον ταξίαρχο την πλακέτα της ταξιαρχίας.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 20:55


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα