Το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, για δύο κινδυνεύοντα άτομα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της μαρίνας Ρεθύμνου.

Άμεσα στο σημείο μετέβη πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και υπηρεσιακό όχημα από ξηράς, τα οποία εντόπισαν μία 25χρονη αλλοδαπή, επί της παραλίας καλά στην υγεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η 25χρονη είχε μεταβεί στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή με τον 26χρονο αλλοδαπό φίλο της για λήψη θαλάσσιου λουτρού, ο οποίος και αγνοείτο.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου συμμετείχαν από θαλάσσης, πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο θαλάσσια μέσα αναψυχής (jetski) «ΛΕΥΤΕΡΗΣ» Τ.Ρ. 67 και «ΓΙΩΡΓΟΣ» Τ.Ρ. 71 καθώς και το ιδιωτικό σκάφος «ΑΓΓΕΛΑ» Τ.Ρ. 151, ενώ από ξηράς διενεργήθηκαν πεζές περιπολίες από προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. και από ιδιωτικό όχημα με αρνητικά αποτελέσματα.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε στην ακτή στην παραλία Ρεθύμνου το πτώμα του 26χρονου αλλοδαπού από ιδιώτη φύλακα ιδιωτικής επιχείρησης εκμίσθωσης ομπρελοκαθισμάτων, ενώ η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης