Κι εκεί που οι λεγόμενοι άνθρωποι της νύχτας, ναι εκείνοι με τους διπλούς σβέρκους, οι ντουλάπες,  είχαν βρει τον πολιτικό βηματισμό τους, ήρθε η κυβέρνηση διά της δικαιοσύνης και τους έβαλε και πάλι στον πολιτικό προβληματισμό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί όπως και αν το κάνεις, από την ώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή, αισθάνθηκαν οι περισσότεροι από αυτούς ότι πλέον κινούνται νόμιμα!

Άλλωστε ο Κασιδιάρης το είχε πει όταν ψηφίστηκαν από το κομμάτι εκείνο του λαού που ήταν αγανακτισμένο, ότι και πριν οπλοφορούσαν, απλά τώρα το κάνουν με την άδεια του κράτους.

Κι ο άμοιρος ο «βασταγερός» τώρα, αναρωτιέται. Να πάω που; Πολιτικά. Υπάρχει κάποιος που να με εκφράζει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα σοβαρά πάντως,  εύχομαι κι ελπίζω όλη αυτή η ιστορία που έδωσε και νόημα στα κανάλια το Σαββατοκύριακο, να είναι τόσο δεμένη που να μην καταλήξει σε φιάσκο. Γιατί τότε…!

Κάποιος είπε όταν ρωτήθηκε, μα καλά για αμερικανάκια μας περνάνε; Δεν καταλάβαμε νομίζουν ότι θέλουν στην Ελλάδα να μην υπάρχει καμιά αντίδραση για τα μέτρα των μνημονίων που έρχονται;

Και ουαί κι αλίμονο αν πιστεύουν μερικοί ότι  η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που έστηνε τον τοίχο απέναντι στις όποιες προθέσεις τις κυβερνητικές για επιβολή νέων ή συμφωνημένων φόρων!

Ο κόσμος από μόνος του αν καταλάβει ότι για άλλη μια φορά πιάνεται κορόιδο, θα γίνει αυτόματα χρυσαυγίτης. Για σκεφτείτε το λίγο εκεί στα γραφεία.

Γιατί πολλά ψιθυρίζονται. Όπως για παράδειγμα γι αυτά που ζήτησε η τρόικα μέσα στο ΣΚ, στη τούρλα δηλαδή του τηλεοπτικού σόου, για ομαδικές απολύσεις.

Και πιθανά άλλα, που δεν πρόλαβαν(;) τα κανάλια να χωρέσουν στον τηλεοπτικό τους χρόνο!

Γι αυτό λέμε. Να χουν το νουν τους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης