ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

       Αντιπροσωπεία Γερμανών Ευρωβουλευτών επισκέφθηκε τον ΟΛΠ Α.Ε., οι οποίοι μαζί με τους  συνεργάτες τους επισκέφθηκαν, στη συνέχεια τις εγκαταστάσεις του επιβατικού και εμπορικού λιμένα Πειραιά.

Η Αντιπροσωπεία των βουλευτών είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργο Ανωμερίτη και τον Γεν. Διευθυντή κ. Στ. Χατζάκο με τους οποίους συζήτησαν θέματα για τη στρατηγική ανάπτυξης του λιμένα, αλλά και για τον ρόλο του ελληνικού λιμενικού συστήματος στην ελληνική οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέλη της αντιπροσωπείας επέδειξαν, τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις περιβαλλοντικές πολιτικές που ασκούνται, πολιτικές των οποίων τα αποτελέσματα έχουν αναγνωρισθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λιμένων (ESPO), η οποία και αναγνώρισε το Λιμάνι του Πειραιά ως ECOPORT (οικολογικό λιμάνι) με πιστοποίηση Lloyd’s.

Αντιπροσωπεία του Trade Development Council (Εμπορικού Αναπτυξιακού Επιμελητηρίου) του HongKong επισκέφθηκε τον ΟΛΠ Α.Ε. και είχε συνομιλίες με τη διοίκηση και στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε.

               Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου, πέρα από θέματα ανάπτυξης του λιμένος, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τη ναυτική έκθεση POSIDONIA, στην οποία μέλη – εταιρείες του Hong–Kong, δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν ενεργά.

www.Portcity.gr

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης