Φωτιά έβαλε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά (το βράδυ της Τρίτης) ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση για τα οικονομικά του δήμου το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγο πριν ολοκληρωθεί η προ-ημερησία συζήτηση και δήλωσε ότι από τη συζήτηση που παρακολούθησε, διαπίστωσε ότι «ο κ. Μώραλης είναι πολύ καλός αλλά έχει ενα ελάττωμα. Είναι πολύ ευγενικός με ανίκανους και απατεώνες που βρίσκονται και σ αυτή την αίθουσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα λεγόμενά του προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες των δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου (ο ίδιος απουσίαζε) οι οποίοι με επικεφαλής τον Τάσο Κάρλε, επέμεναν να πεί τα ονόματα των «ανικάνων» και των «απατεώνων» και ζήτησαν από τον πρόεδρο του ΔΣ να ανακαλέσει ο Β. Μαρινάκης. Κάτω από την ένταση και τις φωνές που επικρατούσαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε οτι δεν πρόκειται να ανακαλέσει για κάτι που θεωρεί σωστό και ότι πολύ σύντομα θα μιλήσουν με συγκεκριμένα νούμερα.

Έπειτα και από αυτές τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, η παράταξη του Β. Μιχαλολιάκου αποχώρησε από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος, στην τοποθέτησή του για τα οικονομικά, αναφερόμενος στην δύσκολη οικονομική κατάσταση του δήμου, τόνισε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσίασε η προηγούμενη δημοτική αρχή και ότι πολύ σύντομα θα δώσει τα νέα στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης