Οι διακοπές με το σκάφος της Ε. Νιάρχου και του Χ. Οικονόμου

Οι διακοπές με το σκάφος της Ε. Νιάρχου και του Χ. Οικονόμου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, 10:00

 

 

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι πέρασαν το καλοκαίρι  στις ομορφιές του Αιγαίου  η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου  με το ιστιοφόρο , Barrauda  που ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Οικονόμου!

Οι πρώτες τους κοινές διακοπές επέλεξαν να έχουν άρωμα Ελλάδας, με την Ευγενία να φαίνεται πως μέσα από τη σχέση της με τον Χρήστο ανακαλύπτει τις ελληνικές της ρίζες, “ Μέσα από αυτή τη σχέση η Ευγενία έχει τη δυνατότητα να ανακαλύπτει όλο και πιο πολύ το τόπο καταγωγής της οικογένειας της. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως από την ημέρα που έγιναν ζευγάρι με τον Χρήστο οι επισκέψεις της στην Ελλάδα και στην Αθήνα είναι πάρα πολλές- συνήθως , δε, διακριτικές και αθόρυβες. Βέβαια, η ίδια ποτέ δεν έκοψε την σχέση της με την Ελλάδα και τους εδώ συγγενείς και φίλους της, όπως και τα άλλα μέλη της οικογένειας της. Απλά, μέσω του συντρόφου της αυτές οι επισκέψεις αυξήθηκαν. Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν έχουν λόγο να το κρύψουν”, λέει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον στην εφημερίδα RealLife!

H Eυγενία απόλαυσε τις διακοπές της και φάνηκε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, η ίδια δεν δίστασε να ανεβάσει και φωτογραφίες από το σκάφος.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, 10:03


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα