Με δεδομένες τις μεγάλες ελλείψεις των φυλακών Κορυδαλλού σε εξοπλισμό, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεννόηση με εκπρόσωπο των Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) εξασφάλισε, σε πρώτη φάση, στρώματα από κρουαζιερόπλοιο, τα οποία παραδόθηκαν ήδη στη Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού.

Η συνεργασία, αυτή, μεταξύ της Π.Ε. Πειραιά, της Διοίκησης του συγκροτήματος των φυλακών και των παραπάνω φορέων θα συνεχιστεί προκειμένου να εξασφαλιστεί, το επόμενο διάστημα, επιπλέον εξοπλισμός από πλοία, ο οποίος μπορεί να είναι χρήσιμος για την κάλυψη των πολύπλευρων αναγκών των φυλακών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης θα επιδιώξει να διευρυνθεί αυτή τη συνεργασία με την συμμετοχή και άλλων φορέων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Γι’ αυτό τον λόγο, έστειλε επιστολή σε επαγγελματικούς φορείς της περιοχής και τους ενημέρωσε γι’ αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες, που υπάρχουν ώστε να διατεθεί εξοπλισμός για την κάλυψη των τεράστιων αναγκών του συγκροτήματος των φυλακών Κορυδαλλού (νοσοκομείο, ψυχιατρείο, δικαστική φυλακή και γυναικεία φυλακή).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης