Ξεκίνησαν οι εργασίες του ESPO

Ξεκίνησαν οι εργασίες του ESPO

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 16:04


Άρχισαν οι διήμερες εργασίες του Συνεδρίου του Οργανισμού Λιμένων Ευρώπης (ESPO) (21-22 Μαΐου) με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων λιμανιών της Ευρώπης και εκπροσώπων φορέων της λιμενικής βιομηχανίας.
  Στην πρωινή εναρκτήρια συνεδρίαση απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της ESPO κ. Santiago Garcia-Mila, η Γεν. Γραμματέας της ESPO κ. Isabelle Ryckbost, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ι. Μώραλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος και του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ενώ εκ μέρους του ΥNA παρέστη o Γενικός Γραμματέας Λιμένων κ. Αθ. Χριστόπουλος και ο Πρόεδρος της ΡΑΛ κ. Κ. Μουτζούρης. 
    Τη δεύτερη μέρα αναμένεται να μιλήσουν ο Αν. Υπουργός Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσας, ο Γεν. Δ/ντης της DG Move κ. Φώτης Καραμίτσος, ο Δ/ντής της Δ/νσης Λιμένων της DG Move κ. Δημήτρης Θεολογίτης, οι Ευρωβουλευτές Knut Fleckenstein, Eλ. Βόζενμπεργκ, Έυα  Καϊλή και Μιλτιάδης Κύρκος, και οι εκπρόσωποι των λιμένων Βρέμης, Δουβλίνου, Μπρίντιζι, Βρετανίας, Δανίας, Αλγκεσίρας, Λισαβώνας και Λιβόρνο, Ρότερνταμ, Μασσαλίας, Βαρκελώνης, Αλγκεσίρας, Αμβούργου, Βαλτικής, Κωνστάντζας, Γκντάνσκ, Μίλφορντ και Αλγκάρβε.
    Το μεσημέρι της δεύτερης μέρας (Παρασκευή) οι Σύνεδροι θα επισκεφθούν το λιμάνι του Πειραιά και τον ΟΛΠ Α.Ε. ενώ την τρίτη μέρα (Σάββατο) θα επισκεφθούν τον Πόρο και την Ύδρα,  όπου θα τους υποδεχθούν οι τοπικές αρχές. 
 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 16:06


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα