Μάλλον πάμε σε εκλογές! Κι άλλη οικονομική ενίσχυση από τον ΥΝΑ!

Μάλλον πάμε σε εκλογές! Κι άλλη οικονομική ενίσχυση από τον ΥΝΑ!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013, 22:13


Δεν πέρασαν δυο μέρες από τη στιγμή που αποφάσισε ο υπουργός Ναυτιλίας να μεσολαβήσει ώστε να πληρωθούν οι ναυτικοί του Πηνελόπη Α, βγήκε η ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τους Θαλαμηπόλους ότι δεν παίρνουν το επίδομα  στο ΚΕΣΕΝ και σήμερα αποφάσισε να τους ικανοποιήσει κι αυτούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου:

«Κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, επεκτείνεται η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ενόψει εορτών των Χριστουγέννων, και στους ναυτικούς που θα αποφοιτήσουν φέτος από το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού(ΚΕΣΕΝ), τη Σχολή Θαλαμηπόλων και τα Ειδικά Τμήματα Πλοιάρχων-Κυβερνητών και Μηχανικών.
Οι ωφελούμενοι από την κοινή Υπουργική απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο κ. Βαρβιτσιώτης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα,  ανέρχονται σε 300, στους οποίους και θα καταβληθεί οικονομικό βοήθημα ύψους διακοσίων σαράντα (240,00) ευρώ, για όσους είναι άγαμοι, και τρακοσίων είκοσι πέντε (325,00) ευρώ για όσους είναι έγγαμοι ή έχουν προστατευόμενα τέκνα.
Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη αποτελεί συνέχεια προηγούμενης απόφασης του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, η οποία και προέβλεπε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε κατηγορίες ανέργων ναυτικών».

Είναι προφανές ότι οι παροχές το τελευταίο διάστημα όχι μόνο από το ΥΕΝ, γενικά μιλώντας και για τα επιδόματα κτλ, θυμίζουν προεκλογικές εποχές.

Αφού στην ακτή Μιαούλη σκέφτονται τώρα που το αντιλαμβάνονται να …μαζέψουν όλα τα αιτήματα, μήπως βρουν «μπόσικο» τον υπουργό.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013, 22:15


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα