Μονοδρομήσεις, πράξη δεύτερη!

Μονοδρομήσεις, πράξη δεύτερη!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, 11:44Tην Κυριακή 16 Μαρτίου ξεκινά η δεύτερη φάση των μονοδρομήσεων στο Δήμο Πειραιά, η οποία περιλαμβάνει:
Μονοδρομήσεις Κυρίων Οδών στην Α΄ και Β΄ Δημοτική Κοινότητα: 
• 2ας Μεραρχίας με φορά από Ακτή Μιαούλη προς Ακτή Μουτσοπούλου  (από Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι Πραξιτέλους)
• Επέκταση της μονοδρόμησης της Ηρώων Πολυτεχνείου με φορά εισόδου προς Πειραιά και κατεύθυνση το Χατζηκυριάκειο (από 2ας Μεραρχίας έως Σαχτούρη)
• Χατζηκυριακού με φορά εισόδου προς Πειραιά 
(από Σαχτούρη έως Κλεισόβης)
• Επέκταση στις οδούς Γεωργίου Θεοτόκη, Ακτή Θεμιστοκλέους και Ακτή Μουτσοπούλου μέχρι την οδό Γρηγορίου   Λαμπράκη.
Αντιστροφή Φοράς των Υφισταμένων Μονοδρόμων της Β΄Δημοτικής Κοινότητας:
• Ευρυπίδου με κατεύθυνση προς Τσαμαδού και 
• Καραϊσκου με φορά προς Καραολή και Δημητρίου
(από Τσαμαδού έως Καραολή και Δημητρίου)
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τονίζει τα εξής: 
«Στις 16 Μαρτίου ολοκληρώνεται με τη δεύτερη φάση των μονοδρομήσεων, η μεγαλύτερη κυκλοφοριακή επέμβαση που έχει γίνει ποτέ σε πόλη της χώρας μας. Ένα έργο που το ζητούσε ο Πειραιάς για πάνω από δέκα χρόνια. Με την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η πόλη μας θα δεχθεί μια πολύ μεγάλη κυκλοφοριακή ανακούφιση. Το 40% τουλάχιστον του χρόνου που χρειαζόταν το αυτοκίνητο να διανύσει μια διαδρομή στο κέντρο, θα το έχουμε κερδίσει. Θα ακολουθήσουν : η ελεγχόμενη στάθμευση, η υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ και της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση, το ΜΕΤΡΟ, το ΤΡΑΜ, τα υπόγεια παρκινγκ που αναμένεται να αλλάξουν ριζικά τον κυκλοφοριακό χάρτη της πόλης. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών και των οδηγών.»

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία για τις μονοδρομήσεις και τις άλλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι πολίτες μπορούν  να απευθύνονται στο Δήμο Πειραιά στο τηλέφωνο 1561 και στο www.pireasnet.gr ή στην Αττικό Μετρό ΑΕ, Υπηρεσία Επικοινωνίας (τηλ.: 2106792300, 2106792032, 2106792036, 2106792082 fax: 210-6792093, e-mail: info@ametro.gr) 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, 11:46


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα