Για τον παίκτη που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να αναπληρώσει το κενό του τραυματία Μάντζαρη μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη (85-63) επί του Ικάρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του έχει χρονικό περιθώριο 15 ημερών που της δίνει τη δυνατότητα να ψάξει για την καλύτερη δυνατή λύση, ενώ σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τους Καλλιθεάτες τόνισε πως το ζητούμενο ήταν να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.

«Ήταν ένα ματς που έτυχε να γίνει ανάμεσα σε δυο σημαντικά παιχνίδια. Δεν περίμενα να έχουμε καλή απόδοση. Ήθελα να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής και να παίξουμε εναντίον μιας καλής ομάδας.

Μας βοήθησε ο τρόπος που έπαιξε ο Ίκαρος. Δεν είχαμε εύκολο απόγευμα. Όσοι έπαιξαν έπρεπε να κάνουν καλύτερη δουλειά από ό,τι νόμιζαν πριν το ματς. Μπήκε και ο Κατσίβελης στο ροτέισον μετά τον τραυματισμό του ειδικά λόγω τη λειψανδρίας που έχουμε στα γκαρντ», δήλωσε αρχικά ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε για τη δυσκολία του σημερινού ματς, καθώς είναι ενδιάμεσα σε ντέρμπι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πιο εύκολο να το προετοιμάσεις αν προέρχεσαι από ήττα. Ξέραμε ότι θα κερδίσουμε, δοκιμάσαμε κάποια σχήματα με τον Περπέρογλου και τον Πάουελ στο “4”, αλλά και με τρεις δημιουργούς. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και απέναντι στη ζώνη».

Αναφορικά με τους τραυματισμούς είπε: «Ήταν πολλά μαζί. Λο, Πάουελ, Σερμαντίνι, Πρίντεζης, Κατσίβελης. Είναι φυσιολογικό όμως, όταν δεν ξεκουράζεσαι. Το θέμα είναι να βγεις αλώβητος. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που μας στοίχισε περισσότερο λόγω Μάντζαρη. Όταν προστεθεί έναν γκαρντ θα επιστρέψουμε στα γνωστά καλά επίπεδα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού επισήμανε: «Κοιτάμε παράλληλα, δίνοντας το χρόνο που αρμόζει. Είναι σημαντικό να πάρουμε καλό παίκτη. Έχουμε 15 μέρες ακόμα περιθώριο. Θα κάνουμε την προσθήκη και ελπίζουμε να έχει το μικρότερο δυνατό κόστος».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης δήλωσε: «Ήταν ένα ματς που έπρεπε να έχουμε συγκέντρωση. Ανάμεσα σε δυο σημαντικά παιχνίδια. Δεν ήμασταν δυνατοί στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν καλύτεροι στη συνέχεια και πήραμε τη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης