Μολονότι η Μπεσίκτας δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη στο TOP-16 της Euroleague ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θεωρεί εύκολο το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους πρωταθλητές Τουρκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα παιχνίδι σε αυτή τη διοργάνωση και μάλιστα εκτός έδρας στο TOP-16, δεν είναι ποτέ εύκολο.

Οι ομάδες που έχουν 0-8 αυτή τη στιγμή είναι Μπεσίκτας και η Μπάμπεργκ στον άλλο όμιλο, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει ομάδα στο TOP-16 που μπορεί να υποστηρίξει πως είναι εύκολο να τις κερδίσεις στην έδρα τους» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπαρτζώκας, που εν συνεχεία μίλησε για το πόσο εφικτή είναι η δεύτερη θέση:

«Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Εφικτό θα είναι να βγούμε δεύτεροι αν εμείς είμαστε αποτελεσματικοί στα παιχνίδια μας και αν κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται ως το τέλος και φυσικά εκείνο στη Σιένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό απέχει, όμως, πάρα πολύ ακόμη από αυτό που έχουμε τώρα στο μυαλό μας. Μπροστά μας έχουμε μόνο τη Μπεσίκτας και αυτό το παιχνίδι είναι που σκεφτόμαστε τώρα. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα και κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας και τίποτα άλλο. Δεν πρόκειται για τελικό, αλλά σίγουρα θέλουμε τη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης