Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Προέδρου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κυρίας Πασχαλίνας Καλαγιά – Καραμαλάκου, πραγματοποιείται εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών του Δήμου Πειραιά, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη και θα τιμηθούν συμβολικά οι εθελοντές – καθηγητές της «Διδακτικής Αλληλεγγύης» του Δήμου Πειραιά, καθώς και τέσσερις μαθητές τους, που φοίτησαν στα τμήματα του Δήμου και πέρασαν σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε:

«Ο εθελοντισμός αποτελεί μια από τις κορυφαίες αρετές που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Αυτή την αρετή, της αλληλεγγύης και της αγάπης, τιμούμε  στην εκδήλωσή μας. Οι εθελοντές μας είναι η μεγάλη μας δύναμη, μια δύναμη ανθρωπιάς, που μας βοηθά να υπερκαλύψουμε την έλλειψη πόρων.

Τιμούμε συμβολικά τους εθελοντές – καθηγητές της «Διδακτικής Αλληλεγγύης» του δήμου και στο πρόσωπό τους, όλες και όλους τους εθελοντές μας. Επίσης, τιμούμε συμβολικά και τέσσερα παιδιά του Πειραιά, που με την βοήθεια των εθελοντών – καθηγητών τους, πέρασαν σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Ευχαριστώ από καρδιάς τους εθελοντές μας για την προσφορά της αγάπης και της αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Πασχαλίνα Καλαγιά-Καραμαλάκου, τόνισε:

«Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για τον Εθελοντισμό, τιμούμε όλες και όλους τους εθελοντές του δήμου μας. Συμβολικά τιμούμε τους ακούραστους καθηγητές – εθελοντές μας, που συμμετέχουν στην «Διδακτική Αλληλεγγύη» και προσφέρουν στους μαθητές της πόλης μας, ίσες ευκαιρίες στη μάθηση. Τετρακόσια παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Πειραιά συμμετέχουν στα τμήματα «Διδακτικής Αλληλεγγύης» του δήμου.

Ευχαριστώ το Δήμαρχό μας κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, γιατί στηρίζει κάθε μας προσπάθεια και γιατί αγωνίζεται με πάθος, να μην λείψει σε κανέναν συμπολίτη μας, φαγητό, κρεβάτι να κοιμηθεί, γιατρό και φάρμακα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης