ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε στη σερβική ιστοσελίδα sportal.rs και τόνισε ότι ο Λιούμπομιρ Φέισα δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως είναι ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης και επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών: «Ο Φέισα παραμένει στην ομάδα μας, ανεξάρτητα από τις προτάσεις που υπάρχουν».

Όσο για τα σενάρια για τον 21χρονο αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Μαξίμοβιτς, σχολίασε: «Άκουσα κι εγώ τις φήμες αυτές, αλλά δεν αληθεύουν. Ο Μαξίμοβιτς δεν είναι επιλογή μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Κοβάσεβιτς ρωτήθηκε αν θα παραχωρηθούν δανεικοί στον Ερυθρό Αστέρα οι Κάταϊ και Γκρμπιτς: «Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν οικογενειακούς δεσμούς. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε, αν μπορούμε. Όσο για τον Γκρμπιτς και τον Κάται, αν υπάρχει ενδιαφέρον και θέλουν οι δύο πλευρές, τότε όλοι θα είναι ικανοποιημένοι».

Κλείνοντας μίλησε για το αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μεταγραφή τον Ιανουάριο: «Θα δούμε τι είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες μας. Κάναμε ένα καλό πρώτο μισό στη σεζόν, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, αλλά αυτές τις μέρες θα καθίσουμε να δούμε και να συμφωνήσουμε στο τι θα κάνουμε τη συνέχεια».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης